STOCKHOLM

jag och anna gick upp med tuppen för att vi skulle ta bussen till sthlm klockan 8. Vi mötte Mouna vid bussen och sen sova vi hela vägen eller iallfall jag och anna :P hehe.
Vi shoppade som dårar, men det var bra rea speciellt på monki...

Tack för denna dag brudar! <3


Imorn smäller det. Middag med Jossan och Anna och sen får vi se vad som händer.
Nytt år, nya möjligheter som jag alltid säger......


söndag- njuta, björnstugan

shiiit vilken lång söndag det blev. Det började med att jag och Jossan gick till njuta, vi delade på en flaska vin medans vi väntade på Mouna. Mouna kom och då vart det drinkar och ännu mera vin. Vi gick över andra gatan, allså till björnstugan. Där dansade vi, drack drinkar och hade super trevligt. Vi fortsatte natten till shell där blev det korv o mos. Efter shell blev det "efterfest" hos jossan, våran efterfest bestod av dricka cola, äta kinamat och kolla på naturkanalen, haha. Jätte sköldpaddor. Det var den roligaste efterfest på länge. Vi somnade runt 8 och inte var så pigga dagen efter, eftersom en viss person väckte mig och ville käka lunch, hehe ;)

På kvällen (måndag) spelade vi match mot distrikslaget f93, vi har hela 7 spelare och jag var bakis som ett svin men vi vann som tur va.

Snart är det nytt år, det här året har varit det bästa året på länge.
Tagit studenten, Turkiet, alla festar, USA, Stockholm, Oslo osv 
hoppas att 2009 blir lika bra som detta år har varit!
 

Njuta!!!

idag har man inte gjort så mkt, tog en lunch med mouna och sen kollade vi lite på stan. Det finns bara en massa skit, men på tisdag åker jag anna och mouna till sthlm och då blir det shopping :)
Snart blir det njuta med brudarna, dricka vin eller nåt och snacka en massa skit som vi tjejer är bra på.

Go Kväll!

Annandagen

Efter en hård dag på jobbet igår hade så himla ont i mina ben, men jag sov inte bort hela dan. Klockan 1 mötte jag Siri och Theo, vi skulle ta en lunch och sedan kolla lite på stan. Sophie och Robban kom förbi Java där vi alltid tar en lunch. Vi gick lite på stan, det var folk över allt som var så hetsiga över rean. Klockan 5 mötte jag Anna för vi skulle hem till mig och käka och börja göra oss i ordning. runt halv 8 drog vi hem till markus där vi började att föra. klockan 10 drog vi till klaras, och tro det eller ej men det var ingen kö. Hmm?? vart är allt folk undrade vi.....
Vi drack, vi dansade, vi körde nöttpusstung eller hur man ska säga det, vi käkade, vi skrattade och vi ågde stället :P hahaha.
Det var en väldigt lyckat kväll, synd att inte Lina och Sophie var med. Fast det var inte så mkt folk som jag trodde det skulle vara om man jämnför men förra året. Då var det så jävla kul!!!!! Men denna kväll var också lyckat
Tack för denna kväll tjejor :D




 jag tycker om att förstöra för andra, mohahaha!

Juldagen!

Dagen började med en låååång promenad hem till mormor och morfar, där jag och syrran skulle fira jul med mammas sida. God mat och fina julklappar. Kl halv 7 mötte jag upp Mouna, vi skulle käka och tagga inför jobbet. Ingen av oss var taggad på att jobba, jag ville ju ut denna dag men nejnej jag ska jobba.
Det var äckligt mycket folk, lika varmt som en bastu i disken eller frästen överallt! och alla fulla människor. Jag ville ju vara full denna dag!!!!!! Men jag ska inte klaga för jag ska ut imorn, det kommer vara massa 90:or där weeeeeei (ironisk, ja). Vi var väldigt snabba med städningen, kvart klara som en vanlig dag kvart i 3. Denna dag var även min sista jobbdag på klaras. För jag skulle säga upp mig, det var jobbigt men skönt efter. Så nu jobbar jag inte där längre, det känns lite tråkigt eftersom gänget på klaras är hur sköna som helst och personalfesterna öjöj.


det var den dagen

jag är så jäklans trött, ska snart gå och lägga mig.
Vi var hos farmor och farfar vid 2 och åt världens goaste mat som pappa hade lagat, oxfilé, rotfruktsgratäng och pepparsås, mummi! Sedan vart det julklapps utdelning. Jag fick då pengar och kläder. Imorn blir det firi med mammi, ska nog ta en långa promenad imorn för all mat och godis som man har käkat idag.

hmm? Mouna ringde nyss och frågade om jag vill följa med ut med hon och carro, men jag är så trött så jag orkar nog inte.
Hoppas att ni andra har haft en bra julafton!
God Jul återigen :)

God Jul!

ska jag vara riktigt ärligt så hatar jag julen, eller hatar kanske är ett väldigt starkt ord, men tycker mindre om dah!
Jag älskade julen när jag var litem, var alltid klar med julklapparna innan december, tjatade om julen efter min födelsedag som är i juli. Men nu är det inte samma känsla. Min föräldrar skiljdes för ca 4 år sen och efter det har det inte varit en riktigt jul. Julen är till för att man ska ha mysigt med HELA släkten inte halva. Och sen måste man bestämma VEM man ska fira jul med. Usch fy och blä, julen är ingeting för mig!

Vi ska snart till farmor och farfar och fira. Det blir ingen jul mat, yeeees! spyr om jag ser julmat eftersom jag har jobbat på julbord nästan hela december. Iallafall blir det sista julen hos farmor och farfar i deras stora hus för att nästa år flyttar dem in till storstan, hehe.

Imorn ska jag fira jul med mammi och sen jobba på klaras på kvällen. Annandagen blir det utgång, och nyår? fan händer då, jag o jossan kommer nog fixa en romantisk middag eller något i den stilen.
man ska inte ha några förväntningar om nyår, för det är sååååå överskattat tycker jag.

Nu vart jag väldigt negativ på allt, men skit samma!
God Jul Gott Folk!!!! HOHOHO

ingen är segare än Mouna

Mouna tar nog priset, Lina du är inte segast längre.. Det är Mouna :P
Jag är snabb som blixten och nu sitter jag och väntar på att Mouna ska ta bussen där hon bor upp till stan, hon visste inte riktigt om hon skulle hinna bussen som går 25 över 2 när klockan var 2. Och hon skulle bara sätta på sig kläder och sminka sig. Får se om hon ringer snart och tar nästa buss istället.
Men jag tycker om henne ändå fast hon är segare än segast! hehe

Peace



stockholm

Åkte tidigt igår morse, och jag försov mig som fan. Taxin skulle komma klockan halv 8 och jag vaknade av mig själv klockan tjugio över 7, då vart det stressigt. jag hade stängt av alarmet i sömnen som jag oftats brukar göra så det var jälvigt tur att jag vaknade av mig själv, för jag tyckte att det var konstigt att inte klockan hade ringt än.
Vi åkte buss till stockholm, var där runt halv 11. Vi gick till hotellet och lämnade väskorna och sen var det bara att sätta igång med shoppandet. Mamma och johanna och familjen sikh gick till hotellet men jag var inte nöjd med mitt shoppande så jag fortsätte. jag kom till hotellet med ett par påsar iallfall. Vi gick ut och käkade på ett stället som hette Bambo, väldigt god mat och jag kan säga att vi rullade hem.
Idag har vi shoppat lite mer och sedan åkte vi hem klockan 5. Nu är mina pengar slut, men man får lön om en vecka.

Denna vecka:
Tisdag: Möte med strömpis
Tisdag: Avslutning med innebandyn
Tisdag-torsdag: Jobba på stadsträdgården
Fredag-lördag: Jobba på strömpis (förhoppningsvis)
Lördag: Sista matchen innan öppehållet
Söndag: Personalfest med stadsträdgården


peace


Jobba strax

igår var det myspys med anna mouna o pappi. Efter träningen köpte vi kinamat och chips o dip.
Vi såg på lösvikt med Robert Gustavsson, fyfan vad roligt den filmen var! SE DEN, så skrattar du gått sen. för det gjorde vi.
Jag Anna och Mouna somnade gott sen.

Snart ska jag gå till jobbet, börjar 5 och hoppas att gästerna drar tidigt. För imorn ska jag upp med tuppen och ta bussen till STOCKHOLM!!!!!!
Nu måste jag packa och sedan göra mig iordning.

peace

nya saker

jag kom på att jag inte har lagt upp någon bild på min nya frissa..

 before
 after!

det snöar ute

ojoj, det är vinter. Det är så fint när det snöar, hoppas att det håller i sig för jag hatar blask...
Idag ska jag jobba eller jobbar nu sen blir det träning och sen myspys med Annabanana <3
Mouna du får ta o bli frisk nu!!!!!
Siri hoppas att du har haft det bra här hemma, för du är redan saknad! men vi ses om 2 veckor igen :D

På lördag åker jag till sthlm med mammsi syrran och våra barndomskompisar. Ska sova över där en natt så jag ska försöka ta med jonis ut i partyvärlden i huvudstaden
Jag ska shoppa som fan.....

I miss you sister

OMG

allt började bra, förfest hos jossan kom till satin satt och minglade ett tag. Men sen när vi skulle upp på dansgolvet, AHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Nötter över allt, och dem fattade verkligen inte ett NEJ!!!
Nu blir det inte satin på ett tag.. Vart besviken, har aldrig haft det tråkigt en tisdag på satin. Första gången man gick ut halv 2... i min värld är det skandal... HAHA

Tack gode gud hade jag bästa sälskapet <3


yes!

jag har fått ett jobb!! Eller dem ska höra av sig nästa vecka, men i mina ögon så har jag fåt jobb... 
jag är redan nervös. Ni undrar säkert vad jag har fått för jobb?! Jo, det är ett bartender jobb på nya strömpiss om öppnar snart :P haha
Det skönaste är att det är bara äldre som går det, och dem dricker för det mesta GT och det är jag grym på att göra. haha.


Ibland undrar man...


http://www.youtube.com/watch?v=reLb586WvXQ


haha, nu har ni haft en danslektion hur man ska dansa på krogen!!!!!
I like to movit movit!

Minnen

när jag hör denna låt tänker jag på Lina Carro Siri Petra, när vi var i harge och Lina och Petra började gåta när vi kollade på den här filmen, Amageddon.
Den här låten i filmen är så jälva bra...

http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY

6 december

6 månader har gått
1 år har gått
1 1/2 år har gått
2 1/2 år har gått
och nu en månad till, allså 2 år och 7 månader <3

Jag Älskar Dig!

Bönder!!!!!

Kom nyss hem från jobbet. Varit en väldigt lung dag men igår öjöj då var det party.
Bönderna visade att det festar som bara den. Dem var redan fulla när dem kom och blev fullare under kvällen.
Jag är den nya bartendern på stadsträdgården och jag äger på att göra GT, det är såååå jälva svårt (NOT).

Ikväll blir det Klaras, siri är hemma och hon ville ut. Så det blir hela tjejgänget förutom Lina som är i norge.
Det blir lungt för min del eftersom jag ska spela match imorn.

Siri är hemma weeeeei

peace


en helt vanlig dag!

Nu sitter jag här på stadsträdgården, ska snart upp på stan och fixa lite saker.
Ikväll ska jag jobba och sedan sova. I helgen får örebro fin besök, lilla Siri kommer. Då ska jag visa henne klaras som hon nog har glömt bort, hehe.
Nu ska jag upp mot stan!

Jag har fått tid hos hudläkarn :D  18/12 weeei

peace

INTE MIG LIK!

tror det eller ej, jag har färgat mitt hår och klippt det.
Ni kommer inte att känna igen mig. Farväl blondi! Men jag kommer nog färga tillbaka till sommaren sen för då måste man vara blond, eller inte måste daaa

Jag är röd brun och klippt mig kort, min frisör var Sofia Nyman som kommer vara min frisör nu, för jag är super nöjd!
Kommer komma upp en bild, men jag får se när :P

det kallar jag fest!

ALLA då menar jag ALLA var så jälva packade i söndags på personalfesten. Vi diskplockare sup som aldrig förr.
Jag visste inte ens vart jag skulle ta vägen, det var ett tag sen man var så jäklad packad. Kul som fan va det.
Vi ägde björnstugan, speciellt dansgolvet hahaha. Neeej, bästa personalfesten!
PAAAARTTTTTTTTTYYYYYYYYY!


RSS 2.0