Vad ska man säga?!

igår när jag kom till jobbet så var det fyra diskplockare där och knappt några gäster. Ingen av dem ville gå hem så jag ställde upp för laget och gick hem. Det var ganska skönt att vara ledig men jag måste ha pengar.
Jag ringde jossan och co så vi gick till thao men det var jätte lång kö och jag tror att det även var in och ut släp. Vi gick då till satin... Det var en kul kväll och jag o Millan tog det väldigt lungt medans Natta och Jossan kände ;) helt rätt tjejer!
Ikväll ska jag färga håret och jobba. Kommer bli mycket på jobbet idag.. ska jobba som aldrig förr


Nu vet jag, kanske ska sluta med innebandyn och börja gymma på heltid istället?!
Visst det är kul med innebandyn, älskar laget men man ska inte bli ledsen varje gång laguttagningen är..
Ryck upp er nu för fan och håll de ni lovar!


peace


Mitt liv som diskplockare

Under min karriär som diskplockare har jag sett många kändisar, eller mer serverat dem eller pratat med dem. Jag tror att jag är den enda diskplockarn i Örebro som har sett så mycket kändisar under en kort tid som diskplockare. Ett halv år har jag jobbat som det o har sett:

Henrik Hjelt, jag serverade honom ett glas fanta på klaras.


Martin Stenmark var också på Klaras


Första gången jag jobbade på strömpis så hade villa strömpis premiär och då var Tomas Ravelli och Tomas Nordahl. Jag kände ¨på engång att jag o Ravelli fick kontakt, jag visade honom några fina kroppsfinter och vi pratade lite smått. Nordahl hann jag tyvärr inte prata med eftersom jag hade fullt upp med att plocka disk och Ravelli såklart.

 Tomas Ravelli
 Tomas Nordahl

Och igår så var Sibel där och sjung. Ni som inte vet vem det är så var hon med i idol. Hon sjung jävligt bra och killar, hon är ett kap.. 
(det gick inte att lägga upp en bild på henne, men sök!) 

Där ser ni vilka kändisar jag har träffat under min korta karriär som diskplockare, sök jobbet nu som diskplockare så kanske du också får uppleva samma sak som jag!  

inte igen

jag har nyss jobbat klart, har varit jätte lungt.. det är inte kul när det är typ 20 lunch, eller stress än lungt!
jag börjar bli förkyld igen, har ont i bröstet, axlarna och hostan har kommit tillbaka. FAAN! hatar att vara sjuk..

Igår gick det jälvigt bra på träningen o innan träningen hade vi spelarmöte och vi bestämde att vi skulle ha lagfest snart :)

Nu ska jag hem o vila lite, ska fråga markus om han vill med till vingåker imorn, eftersom han har ju körkort :P haha

gumman, jag finna här för dig, kom ihåg det!

peace
 

Anna är bästa ingen protest

Min egna solstråle!
Krya på dig hjärtat <3


helt slut efter dem här dagarna

jag är helt slut efter helgen, fattar inte varför.. jag har inte gjort något ansträngde
Fredags var jag o anna på stan sen åkte vi till marieberg en snabbis, klockan halv 8 var det derby match mellan axberg o lillån. Domarna var som dem var men lillån vann, jag tror att resultatet belv 4-7 till lillån men axberg kunde minst ha gjort 4 mål till men missa sina lägen. Jag har aldrig sett en match med så här mycket utvisningar, tror det var ca 10 utvisningar eller mer. sjukt!
Efter matchen åkte jag hem o tog det lungt.
Lördag, jag o pappa åt frukost sedan åkte vi upp till stan och shoppade lite, för min del vart  det en persikfärgad väska o lite småsaker från H&M. Pappa köpte mer än mig vilket är väldigt ovanligt.
Klockan 5 skulle jag på kalas, Markus mormor och kusin fyllde år. Det var väldigt mysigt men kunde inte stanna så länge eftersom jag skulle jobba klockan 10.
Jag fick stå i garderoben o blev jälvigt arg på alla fullamänniskor... dem skyller på oss när dem har tappat bort sina brickor, shiiit!
Söndag, upp med tuppen, eller klockan 10.. matchen börjar halv 1 men samling kvart i 11. Vi var en svag trupp, med 10 utespelare o en målvakt. vi spelade bra, hade spelat tills dem sista minuterna av matchen.. vi var bra defensiv men svagheten låg uppåt.. jävla frislag!
på kvällen var det utgång, fira Frida! började hos Lisa och avslutade på björnis. var en rolig kväll, tack tjejer!
Måndag, upp med tuppen, jobba! idag skulle lunchen kosta 10 kr för att vi firar 10 år på stadsträdgården. Det var redan mycket folk klockan 11, dagen gick fort och vi hade haft 318 lunch, som en sommardag.
jag orkade inte träna på kvällen, var helt slut i hela kroppen så jag stannade hemma och tog det lungt.

det var en lite resume om helgen plus måndan.
nu ska jag gå lite på stan o sen åka hem till mamma.
peace


onödig fakta

nu har jag 1 vuxenpoäng, jag har nyss lagt in en tvätt i tvättmaskinen men gjorde ett misstag.
jag kollade inte om tvättstugan var upptagen och självklart så va den de, fast deras tid börjar klockan 2 och jag kommer bli klar 25minuter över 2, sorry granar!

Igår övningskörde jag med syrran och pappa, gick as bra! så nu ska vi börja köra varje vecka så att vi kommer igång.
efter det gick jag mouna o jossan en promenad o sen hem till henne och hade myspys med hennes syrra.
Gick o lade mig sent...

peace


måndag-onsdag

ajaj, min axel, har haft ont ett tag och jag hoppas eller jag ber till gudarna att jag inte får som min syrra har i bägge axlarna, usch..
I måndags spelade vi match mot KFUM, och jag hade inte tränat på ca 1 och en halv vecka och det märktes när det gällde min orkhet. Johanna var skadad och Åsa var sjuk så en av våra utespelare fick ställa sig i mål, och det var Caroline Fagerström.. Hon var grym! Jag höll på att göra mål hur många gånger som helst men måste träna på att sikta lite, haha. Men det viktigaste var att vi vann, så nu ligger vi 1:a i div 3..
Matchen slutade 4-3!

Igår åt jag lunch med Sophie och sedan åkte jag hem o inte gjorde ett piss, men när klockan slåg halv 5 åkte jag ner till p95:s träning eftersom jag är tränare för dem.. Jag är stolt över er killar, dem har utvecklas fort!
Efter det skulle man träna själv, skit kul strykepass.. först brottarpasset och sen blev det hoppa studsmatta, skit kul. vanliga träningen gick sådär, alla var trött efter hoppandet..

Tro det eller ej gott folk, idag ska jag övningsköra med pappi och syrran ska med. Så va inte på mässan vid 8 tiden för då kan det hända olyckor.



sömnen allså

jag var as trött igår men ändå hade jag svårt att somna... såg en film med pappa och markus på tv4
jag kände igen slutet på filmen men inte resten..
Jag somnade runt 3 och vaknade kl12 men somnade om igen..
Jag och mouna har kommit på en super bra idé. Vi ska ta en sista minuten, någon mer som vill följa med? Vi har inte bestämmt vart vi ska åka eller när, eller typ i slutet av feb eller i början av mars skulle vara perfekt.
 
Ikväll ska jag spela match mot kfum i div 3.. jag är frisk nu eller hostar lite.
Snart kommer Mouniii hit!!

peace


smått och gott

vaknade nyss.. kom hem runt halv 4 i morse´, det var sjukt mycket folk igår
jag trodde att det skulle bli lungt eftersom ingen har pengar, fast det kanske är bara i mitt fall, haha.
Laget är och spela match mot kumla i kumla.. jag hoppas att vi vinner för annars kommer det hända många saker som ingen av dem vill vara med om, man kan säga deras värsta mardröm som dem har haft..
Nu börjar jag bli frisk, weeei. så jag ska träna på tisdag, mördarträningen! fast ska ta det väldigt lungt.
Ikväll ska jag bara ta det lungt!!!

Lite gamla bilder...

 Nyår för förra året

 satin i höstas

 jag fyller 18!!!!

 Min första utgång som 18-årning

 fråge mig inte vad jag före för min, men halloo!! jossan är med på en vimmelbild.
 jag markus och nemo
 spanien i 2:an, vill tillbaka!
 jag o markus på klaras för typ 1 års sen

nämen

solen skinner och det är piss kallt ute, weeeei! noot!
jag vill ha vår.. och det är bara inte jag som vill. Man blir så mycket piggare och det blir lättare att gå upp ur sängen, behöver inte sätta på sig en stor jälva vinterjacka istället sätts det på en varm och skön kofta och sen får man inte glömma solbrillorna....

jag vaknade typ nyss, kunde inte sova i natt eftersom jag hostade så mycket att jag höll på att spy. Jag glömnde hosmedicin hos mammi men ska hämyta den idag.
Idag eller ikväll ska jag göra något vettigt, jobba! Jag känner att min kropp kommer bli helt slut men jag behöver pengar.

Nu ska jag piffa till mig lite, peace


 bilden är från usa, vi är på en stooor outlet, jag njuter varje sekund!!!

skratta gott!!!!

ttp://www.youtube.com/watch?v=ygXGLdITadU&feature=related

hahaha.. i direkt sändning!


http://www.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY&NR=1

stackars Albin!



hahaha, Bert äger!!!

prosit!

hosthostprositprosit...

Jag kan inte påstå att jag har blivit bättre. denna natt hostade jag lika mycket som de andra nätterna fast jag hade tagit stark hostmedicin. Som det ser ut nu så kommer jag inte träna denna vecka och jag måste fan jobba. Hoppas att jag orkar det! Igår gjorde jag ingeting, låg i soffan hela dan och kollade på tv. Idag ska jag inte heller göra nmågot förutom att jag ska äta tacos hos mammi och sen ska jag även sova där.

Nu ska jag snuta mig
Ciao!

sjuker

det var länge sen jag var såhär sjuk. Skulle inte ha spelat match igår men det är ju så roligt så jag kunde inte motstå. Vi var 10 personer mot åsbra. jag hade feber och hostade som en gammal dam som har rökt hela sitt liv. Men vi vann ändå med 7-1... Bra spelat tjejer! Det var två matcher samtidigt, det var därför vi var så få. Den andra halvan spelade mot linderberg borta, och det blev seger där med, 4-2.
På kvällen blev det njuta med Sophie och Mouna. Väldigt mysigt och trevligt och sitta o prata av sig och njuta av drinkarna, haha. sen klockan halv 1 vart det självklart björnstugan. Inte så mycket folk men hade kul ändå. Dansade mycket.. Tack för en mysigt kväll flickor!

gud vad jag hostar... idag har jag bara legat i soffan
jag brukar jämnt träna när jag är sjuk men det gjorde jag inte idag.. duktiga jenny!
ska inte träna imorn heller, men måste göra det på torsdag för jag vill vara med på matchen på söndag för då möter vi kuuuumla! weeeei...
Nu ska jag ta lite hostmedicin och sen sova

nattinatti

förkyld men ingen kan stoppa mig

jag vaknade med ont i huvud och hostar som en dåre. bra början på dagen!
kände redan igår att jag höll på att bli sämre, jag som trodde att förkyldningen var nästan över men nejnej.
Idag har jag inte gjort så mycket, Var och kollade på innebandy, axberg mot mjöllby tror jag. Axberg vann men det var ändå ganska jämnt. sedan åkte jag hem och lade mig i sängen. nu sitter jag här, ska jobba om cirka 1 och en halv timma. jag laddar med popcorn o cola, hehe.
Match imorn men får se om jag orkar spela hela matchen och sen på kvällen blir det party med några från laget plus Sophie :)

Nu vill ha våååååååååår!


ledig ikväll

jag trodde att jag skulle jobba idag men nej, jag är ledig och då ska jag verkligen inte klaga.
Idag har jag jobbat, på stadsträdgården. Väldigt lungt var det.
Ikväll får jag se vad jag gör, har ont i mitt huvud.... baaaajs!!!

Jag och Mouna kollade på roiliga klipp igår på youtube med robert gustavsson.
hur skön får han bli!
vi skrattade som fan när han sa detta:
Nu ska jag gå o äta finskmidsommar soppa.
programledare på skansen frågade:
vad är de?
Robert: vodka i en blommig tallrik....
  

jag vet, vi har bra humör

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=6G5o1DUKJBo&feature=related

ingen rubrik

just nu vill jag bara lägga mig i sängen, ta täcket över huvud och inte vakna upp!!!!

nejnej, nu ska jag inte vara en sån människa.
Sitter och äter chips o choklad, det kan ju inte bli bättre. jag har bestämmt mig att vara smal i sommar är inget för mig, jag ska gå upp hmm? 10kg det låter bra.. då kommer ni höra mig när jag kommer till stranden, eftersom marken kommer att skaka. hahaha
Gud vad rolig jag är!
 
Mitt nya liv börjar nästa vecka, måndag!
Då blir det nytig mat och andra saker som jag ska rätta till.

Gott natt gott folk!
 
frästen, gå in på joosii.blogg.se, ni kommer att garva sönder er när ni läser hennes andra inlägg :P haha Gio VS blondin bella

hmm???

jag glömde stänga av tv:en igår innan jag skulle somna, eller jag hann o somna förre.
Då vaknade jag på natten att jag hörde något konstigt ljud, trodde att jag drömde men det gjorde jag inte. Tv:en var på! vilken mysterium....


Sjuk är man, eller täppt i näsan, ont i huvud och lite halsen.. det kan ju inte bli bättre.
Händer idag då? jag ska snart upp på stan o köpa lite ansiktsprodukter och sen ska jag kolla på våran match o sen soooova.


"Girls to the bar, Girls to the bar"
Vill tillbaka, vill till värmen, vill till festerna,
Vill tillbaka!

DM

i söndags hade vi dm i askersund. Första matchen var mot hemmalaget askersund.
Vi körde på 3 femmor och hade inte tränat över hela julen, men vi vann ändå fast vi spelade inte som vi brukar göra. matchen slutade 8-4.
Andra matchen var mot silvergruvan och där höll vi nollan. Vi spelade fortfarandande inte som vi brukar. Matchen slutade 7-0 till oss. (tror jag)
Det innebär att vi får spela semifinal på tisdag i mellringe mot åsbro.

Den matchen var vi inte duktiga, matcherna är 2 gånger 20 effetivtid och vi brukar vara bäst i 3 perioden.
Jag spelade som en kratta eller sämre än en kratta. Hoppas verkligen att det är för jag inte har tränat på ett tag eller det värsta kan ju vara att jag är i en svaka, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vilken tönt jag är, hahaha.
Men vi vann iallfall, med 6-2 så vi möter Kumla i final, början av februari.

Det var DM de och idag är det match på KFUM kl 7 i birgitta....
Lycka til tjejer!!!! <3

ps

jag ville bara säga godnatt!
Imorn är det dm, upp klockan 6 för klockan 7 ska vi vara vid västra läktarn.
Möter silvergruvan och askersund och sen semi på tisdag, hmm ? vilka möter vi då? om jag får tipa så blir det nog kumla.
Men god natt alla, och försök att inte drömma för mkt om
hahahhahahahahahhahaha

RSS 2.0